Medlem

Som medlem i Botans vänner tillhör du en vänkrets på runt 300 personer. Tillsammans bidrar vi till utvecklingen av Botaniska trädgården vid Lunds universitet, bland genom att föreningen ger ekonomiskt stöd till olika inköp till trädgården. Medlemsavgiften för enskilt medlemskap är 200 kr och 300 kr för en familj (boende på samma adress).

Bli medlem!

Inbjudningar till föredrag och andra aktiviteter

Alla medlemmar får via vårt elektroniska medlemsbrev inbjudningar till ett stort antal föredrag och visningar varje år.

Läs tidigare medlemsbrev här:
www.botansvanner.se/category/medlemsbrev/

Erbjudanden och förmåner

Som medlem får du 10 % rabatt i Botans butik.

Resor

Vänföreningen arrangerade en resa till Göteborgs botaniska trädgård i maj 2017. Kontakta gärna styrelsen om du har förslag på andra lämpliga resmål för Botans vänner.

Årsstämma

Medlemmarna bjuds årligen in till föreningens årsstämma på våren, där har vi förutom sedvanliga punkter även ett föredrag. Inbjudan sänds ut via e-post och handlingar läggs även ut på webbplatsen i förväg.

Kallelse till föreningsstämma 2018:
Välkommen till föreningsstämma måndag 23 april klockan 17.30!

Protokoll från årsstämman 2017:
www.botansvanner.se/wp-content/uploads/2017/07/protokoll_arsstamma170405.pdf

Anmäl ny adress

Om du får ny post- eller e-postadress, så glöm inte att meddela oss detta via e-post botansvannerilund@gmail.com

Kalmia. Foto: Dan Abelin.